Ak Parti İl Teşkilatının Manavgat Ziyareti

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimler için hedeflerinin 19 ilçe belediyesini kazanmak olduğunu vurgulayarak, “ Ama bunun yolu, daha çok çalışmak, daha çok hizmet üretmek ve daha çok gönül kazanmaktan geçiyor” dedi.

Ak Parti İl Teşkilatının Manavgat Ziyareti
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, partisinin yeni ilçe binasına taşınan Manavgat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve kadın ve gençlik kolları, belde başkanları ile belediye başkanları ile sohbet eden Mustafa Köse, “Manavgat’ta yıllardır diğer siyasi partiler tarafından yönetilen bir belediye var. AK Partili ilçe belediyelerinin ya da Manavgat’ta ki, AK Partili belde belediyelerinin hizmetleri ile kıyasladığınız zaman Manavgat’ta elle tutulur bir hizmet üretilmediğini görebiliyoruz. Antalya siyasetini belirleyen Manavgat’a ve Manavgatlı’ya yakışmıyor. Artık Manavgat’ın da AK Parti belediyeciliği ile tanışma zamanı geldi. Hep birlikte Manavgat’ı kazanmak, Manavgat’a kazandırmak için çalışmalıyız” diye konuştu.

AK Parti’nin teşkilatçılık ve hizmet anlayışının diğer siyasi partiler ve dünyadaki bir çok ülke tarafından takip edilmeye başlandığının altını çizen Köse, “Bizim liderimiz, teşkilatçılık ve belediyecilikten gelen bir lider. Sayın Başbakanımız teşkilatlanmaya ve belediyecilik hizmetlerine çok önem veriyor. Ve bizzat bu çalışmaları kendisi takip ediyor. AK Parti teşkilatları, dışarıda sadece tabelası bulunan binalar değildir. AK Parti’de görev yapan arkadaşlarımız da sadece seçim zamanı oy isteyen kişiler değil. Biz, yedi 24 hizmet için çalışan bir ekibiz. Bizim idealimiz, milletimize hizmet üretmek. Manavgat İlçe Teşkilatımız da birlik ve beraberlik içinde çalışan örnek teşkilatlarımızdan birisidir” dedi.

Ziyarete, il başkan yardımcıları Ali Çetin, Zekeriya Tonoğlu ile il yönetim kurulu üyeleri Fatih Nükte ve Cüneyt Doğan katıldı.

Kaynak: İHA