Sakarya Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sakarya Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şehit aileleri ve gazi ziyaretleri devam ediyor.

Sakarya Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü Ziyaretlerine Devam Ediyor
Bu kapsamda Şube Müdürü Taylan Şanlı, Gazi Mustafa Gökçe’nin baba evini ve Şehit annesi Hatice Geyve’yi ziyaret etti. Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne 2 Eylül 2012 gecesi kalabalık BTÖ mensubu bir grubun askeri birliklere uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırısında yaralanan Piyade Er Mustafa Gökçe’nin Geyve İlçesindeki baba evi ziyaret edildi. Ziyaretimize Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Turan Çakır da iştirak etti.

Şanlı daha sonra, Hakkâri Şemdinli Aktütün Karakolu Bayraktepe mevkiinde BTÖ mensuplarının önceden döşediği mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 22 Nisan 2008 tarihinde şehit olan Piyade Kom. Çvş. Tuncay Özdemir’in kardeşi Mücella Özdemir’in düğün merasimine katıldı.

Şanlı, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü olarak Şehit Piyade Kom. Cvş. Tuncay Özdemir’in kardeşi Mücella Özdemir ve Dr. Cihan Özdemir’e ömür boyu mutluluklar diledi.

23 Mart 1986 tarihinde Siirt Eruh’ta bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Er Mustafa Geyve’nin annesi Hatice Geyve de, Karapürçek ilçesinde bulunan evinde ziyaret edildi.

Şehidin annesi, bu hizmetlerin yürütülmesi dolayısıyla Vali Mustafa Büyük’e selam ve teşekkürlerini iletirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılmasını talep etti .
Kaynak: İHA