Fettah Can'ın Yeni Şarkısı Ttnet Müzik'te

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, sevilen şarkıcı ve grupların yeni çalışmalarını müzikseverlerle buluşturuyor.

TTNET açıklamasına göre, 2012 ilkbaharında yayınladığı ikinci stüdyo albümü ''Aklımda Kalanlar'' ile daha önce farklı yorumculardan duyulan şarkılarını bir araya toplayan şarkıcı Fettah Can, yeni bestelere ve konserlerine devam ediyor. Söz, beste ve düzenlemesi Fettah Can'a ait olan ''Rüzgar Ektim, Fırtına Biçeceğim'' ilk kez TTNET Müzik'te yayınlandı.

TTNET Müzik kullanıcıları Fettah Can'ın yeni şarkısını Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor.

-Tek şarkı 1 TL, albüm 4 TL-

Müzikseverler, TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyor. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü kolayca indirebiliyor. TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, yerli albümler ise 4 lira satın alınabiliyor, ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 liraya üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 liraya 100 şarkı paketi satın alabiliyor. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyor.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA