P&G Marka Operasyonları Direktörü Tuba Altunterim Açıklama Yaptı

Migros mağazalarından alınan her Ariel markalı ürünle, ''Kıyafet Bağış Projesi'' kapsamında yardıma ihtiyacı olan 10 bin çocuğa yeni giysiler hediye edilecek.

Yapılan açıklamaya göre, Ariel ve Migros, gelenekselleşen ''Kıyafet Bağış Projesi'' ile 27 Eylül ile 21 Kasım tarihleri arasında Migros mağazalarında satılan her Ariel markalı ürünle çocukları mutlu edecek. Ayrıca, tüketiciler tarafından yazılan notlar da yeni kıyafetler ile birlikte çocuklara ulaşacak.

Tüketiciler, 5M Beylikdüzü, 5M Torium, 5M Ankara, 5M Balçova, 5M Antalya, Edirne, Uphill, Ataşehir, Kartal Sahil ve Cevahir Migros mağazalarında bulunan panolardan alınacak kartlara her bir ürün alımında bir not yazarak sadece kıyafet değil sevgilerini de binlerce çocuğa gönderebilecek.

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı'nın giysi dağıtımı ve Ariel'in marka yüzü olan oyuncu Ceyda Düvenci'nin çocuklara yazılan notları teslim ederek destek vereceği kampanya, 10 bin yüzü gülümsetmeyi hedefliyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen P&G Marka Operasyonları Direktörü Tuba Altunterim, paylaşmanın ve yardımlaşmanın Türk aile geleneğindeki önemini tüm iletişim adımlarında şirket olarak uyguladıklarını belirtti.

Önceki yıllarda gerçekleştirdikleri Kıyafet Bağış Projesini, bu yıl da hayata geçirerek geleneksel bir sosyal sorumluluk hareketini başlatmış olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Altunterim, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmanın ve onları yeni giysilerle mutlu edebilmenin kendileri için büyük bir keyif olduğunu ve Ariel markası olarak tüketicileriyle birlikte toplumsal sorumluluk bilincini arttırmayı bir hedef olarak belirlediklerini kaydetti.

Migros Ticaret Pazarlama Grup Müdürü Aysun Zaman ise müşterilerinin, Migros Grubu olarak toplumsal duyarlılığa verdikleri önemi bildiklerini ve kendilerini her zaman desteklediklerini bildirdi.

Oyuncu Ceyda Düvenci de bir anne olarak çocukları mutlu eden projelerde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Bu anlamlı proje ile ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa ulaşabilecek olmak ve onları sevindirebilmek harika bir duygu. Bu projede yer almaktan ve gülümseyecek 10 bin çocuk için bir değer sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA