Belediye Başkanı Kuzu'ya Tebrik Ziyareti

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya aldığı ödüllerden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Kuzu'ya Tebrik Ziyareti
Çan Belediyesi geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olan Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projesi yarışmasında 2 ödül birden alarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu almış oldukları ödüllerden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Karagöz, "Türkiye AK belediyelerle bilrilke hizmetle tanıştı. Çan da elbette bu durum böyle ve belediyemiz almış olduğu bu ödüllerle birlikte yapmış olduğu hizmetleri bir kez daha tescilledi. Baktığımız zaman görüyoruz ki 243 belediye, 512 projeyle yarışmış ve Çan Belediyesi bu yarışmada çifte başarıya imza atarak, İstanbul ilçe belediyeleri ile aynı statüde yer almış. İki ödül birden kazanan 5 belediye var ve bunların 4'ü İstanbul belediyeleri, diğeri ise bizim belediyemiz. Ben bir kez daha belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Teşkilatı'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ittu .
Kaynak: İHA