Gazeteciler Fatsalı İş Adamlarından Plaket

Fatsa Sanayici ve İş Adamları Derneği (FASİAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Fatsa’da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın mensuplarına düzenlediği yemekte plaket verdi.

Gazeteciler Fatsalı İş Adamlarından Plaket

Fatsa Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen yemeğe FASİAD Yönetim Kurul Başkanı Hasan Gül başta olmak üzere, Başkan Yardımcısı İbrahim Karamolla, İstişare Kurulu Başkanı Abdülkadir Kibar, Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Sezgin, mali ve müşavirlik hizmetleri sorumlusu Hasan Arıca, sektör çalışmalarından sorumlu Muammer Coşkun, basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Mustafa Tomrukçu, genç girişimci grubu sorumlusu Fatih Yılmaz, KASİF faaliyetleri sorumlusu Aydın Şahin, TUSKON faaliyetlerinden sorumlu Ahmet Bağu, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Fatsa’daki basın mensupları katıldı.
Yemekte konuşan dernek başkanı Hasan Gül, "Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır." dedi.
Başkan Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlayarak, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen basın mensuplarına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yenilen yemeğin ardından Fatsa’da aktif olarak görev yapan muhabir ve gazete sahiplerine birer teşekkür plaketi verildi.