İzmir Büyükşehir Belediyesi 217 Amatör Kulübe Malzeme Yardımı Yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her yıl amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımını şenliğe dönüştürdü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 217 Amatör Kulübe Malzeme Yardımı Yaptı
  Bornova ilçesi Âşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki İzmir Buz Sporları Salonu’nda düzenlenen Amatör Spor Şenliği’nde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu , " Avrupa ve dünya şampiyonları çıkardık , şimdi sıra olimpiyatlarda . " dedi .


Şenlik kapsamında 217 spor kulübüne malzeme yardımı yapılan törene İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu , Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır , Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri , amatör spor kulüplerinin temsilci ve sporcuları katıldı . İzmirli müzik grubu Grup Başıbozuk da küçük bir konser verdi . Törende konuşan Kocaoğlu , “Büyükşehir olarak spora her türlü desteği veriyoruz , vermek zorundayız . Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne bağlı 5 bine yakın gencimiz de çeşitli branşlarda spor yapma imkanı buluyor . 2014 Olimpiyatları’na dört genci hazırlıyoruz , bu sayının artmasını bekliyoruz . ” dedi .


Kısıtlı imkanlarıyla spor yapmaya çalışan 217 amatör spor kulübüne verilen malzeme paketleri 20’şer adet forma , şort , tozluk takımı , yağmurluk , futbol ayakkabısı , eşofman , spor çantası ve 10’ar adet futbol topundan oluşuyor . Malzemeler , her kulübün renklerine uygun olarak hazırlatılıyor .