Bu hafta 3 yeni film gösterime girdi

Sinemaseverler, bu hafta komedi ve gerilim sahnelerinden oluşan biri yerli 3 yeni filmle buluşacak.

Bu hafta 3 yeni film gösterime girdi
  ' BERLİN KAPLANI '
Hakan Algün ' ün yönettiği ve Ata Demirer , Necati Bilgiç , Tarık Ünlüoğlu , Nihal Yalçın , Özlem Türkad , Cemil Özbayer , Orhan Güner ile Mert Aran ' ın oynadığı &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; filmi , komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor .

Filmde , &ldquo ; Ayhan Kaplan , Berlin ' de yaşayan , geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır . Ayhan ve antrenörü Cemal için işler pek yolunda gitmemektedir . İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir . &rdquo ;

' KARANLIKTAN KORKMA '
Troy Nixey ' in yönettiği ve Katie Holmes , Guy Pearce , Bailee Madison ile Bruce Gleeson ' un oynadığı &ldquo ; Karanlıktan Korkma ( Don ' t Be Affraid Of The Dark ) &rdquo ; filmi , gerilim sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisini çekecek .

Filmde , babası Alex ve sevgilisi Kim ile birlikte yaşamaya başlayan Sally ' yi , yeni taşındıkları büyük evde hoş olmayan sürprizler bekler . Zira binanın bodrum katında yüzyıldır kilitli kalan yaratıklar harekete geçer . Sally , geceleri duyduğu sesler sonrası ailesini uyarmaya çalışır , ancak babası inanmaz .

' ARTİST '
Michel Hazanavicius ' un yönettiği ve Jean Dujardin , Berenice Bejo , John Goodman ile James Cromwell ' ın oynadığı &ldquo ; Artist ( The Artist ) &rdquo ; filmi , Altın Küre ' de &ldquo ; En iyi komedi filmi&rdquo ; ve &ldquo ; En iyi film müziği&rdquo ; ödülünü kazandı . Film ayrıca Oscar ' da 10 kategoride aday oldu .

Filmde , sinema büyüsünün bütün dünyayı kasıp kavurduğu 1920 ' li yılların sonunda George Valentin , Hollywood ' daki en büyük starlardan biridir . Oynadığı her film büyük başarı kazanan Valentin ' in güzel bir eşi , görkemli bir evi ve kendine hayran milyonlarca seveni vardır , ancak bazı gelişmeler hayatını alt üst eder .