Turhal Fem Müdürü Demir: Ara Tatilde, Yerine Ara Gaz Verdik

Turhal FEM Dershanesi, yarıyıl tatilinde öğrenciler için yoğunlaştırılmış eğitim ve kitap okuma programı düzenledi.

Turhal Fem Müdürü Demir: Ara Tatilde, Yerine Ara Gaz Verdik
  Turhal FEM Dershanesi Müdürü Hayati Demir , her yıl yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik eğitici , dinlendirici motivasyon programları düzenlediklerini söyledi .


Ara tatilde derslere ara vermeyerek ara yerine ara gazı verdiklerini kaydeden Hayati Demir , programının öğrencilerle verimli ve eğlenceli bir şekilde geçtiğini belirtti . Şimdi dinlenme ve tatil zamanı olmadığını ifade eden Müdür Demir , zamanın çabuk geçtiğini , sınavlara kadar öğrencilere programlı ve sıkı bir şekilde çalışma tavsiyesinde bulundu . SBS , LYS ve YGS sınavına kadar çalışmanın hakkını veren kişilerin başarılarının kaçınılmaz olacağını açıklayan Demir , “Şimdi iyi bir şekilde çalışın , zaman çabuk geçiyor . Sınavdan sonra kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız bol bol çalışın . Sınavlardan sonra tatil yaparsınız . ” dedi .




Hızrlandırılmış yoğun programa öğrencilerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir , “Programımız 12 gün sürecek . Öğrenci ve velilerimiz yapmış olduğumuz bu programdan son derece memnun oldu . Günde 100 , 200 hatta 300 soru çözen öğrencilerimiz oldu . Öğretmen arkadaşlarımız büyük fedakarlık yaparak tatil yapmayacaklarını , vakitlerini öğrencilerle geçirmek istediklerini söylediler . Ben bu fedakarlıklarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum . Program sonunda en fazla soru çözen ve kitap okuyan öğrencilere çeşitli ödüller verilecek . Programımız kapsamında geziler , halı saha turnuvaları , çeşitli sportif faaliyetler , kitap okuma , sinema , eğitici filmler programı , çiğ köfte partisi , hediyeli bilgi yarışmaları ve yemekli programlarımız yer almakta . Şu ana kadar programımız çok güzel gitti . Öğrenci ve velilerden bu konuda çok teşekkür aldık . Yazın sınavlardan sonra da öğrencilerimiz için bu tarz programlar yapacağımızı şimdiden duyurmak istiyorum . " şeklinde konuştu .