Oyuncu Ünsal Emre Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beyoğlu`ndaki evinde 65 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam`ın başarılı aktörlerinden Ünsal Emre son yolculuğuna uğurlandı.

Oyuncu Ünsal Emre Son Yolculuğuna Uğurlandı
  Ünsal Emre için Hasköy Kırmızı Minare Camii`nde cenaze töreni düzenlendi . Törene Emre`nin oğlu Tansel Emre , torunu Metehan ve oyuncular Yusuf Sezgin , Yılmaz Köksal ile Tanju Gürsu ve sevenleri katıldı . Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da başsağlığı mesajı gönderdi . Cenaze törenine katılan Yeşilçam oyuncuları yeni nesil oyunculara ateş püskürdü . Oyuncu Yılmaz Köksal , " Bizim jenerasyonun , Yeşilçam`ın kaderi mi bu? Senede 100 tane dizi çekiliyor , filmler çekiliyor , bizim jenerasyondan bir arkadaşıgörüyor musunuz? Göremiyorsunuz . Biz o Yeşilçam`ı yaratırken neler çektik . Biz o filmleri ne yoksulluklarla yaptık . Şimdi sahip çıkmaya çalışıyorlar utanmadan . Çoğu arkadaşımız tek başlarına öldüler . Kına yaksınlar . Ünsan Emre ile telefonda görüşüyorduk . Sinema Oyuncuları Derneğimiz var , orada bir araya geliyorduk . Bu insanlar ne yüzle `biz Yeşilçam`a sahip çıkıyoruz` diyorlar " dedi

Yusuf Sezgin ise , " Acımız büyük . İyi bir arkadaşımızı genç yaşta kaybettik . Çok sevecen ve insancıl biriydi . Kendisini SODER`den iki sene önce emekli yapmıştık , çok mutlu olmuştu " diye konuştu .

Emre`nin oğlu Tansel de , " 15-20 gündür biraz rahatsızdı . Doktora gidecektik nasip olmadı . Telefonla kendisine ulaşamadım , daha sonra cenazesini bulduk . 10 gün önce amcamı kaybettik . Ona da çok üzülmüştü . Belki ona da üzüldü ve kalp krizi geçirdi " şeklinde konuştu .

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ünsal Emre`nin cenazesi , toprağa verilmek üzere Hasköy Mezarlığı`na götürüldü .
Kaynak: İHA