Konyaspor Basın Sözcüsü Öten:''kasımpaşa ve Elazığspor Maçlarındatecrübesizliğimizin Kurbanı Olduk''konya

Bank Asya 1.

  Lig takımlarından Konyaspor kulübünün Basın Sözcüsü Güven Öten , Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında tecrübesizliklerinin kurbanı olduklarını belirtti .

Öten , AA muhabirine yaptığı açıklamada , deplasmanda oynadıkları son iki haftada çok şanssız yenilgiler aldıklarını bildirdi .

Elazığspor karşısında maçın son dakikalarında gol yediklerini , öne geçtikleri Kasımpaşa maçında ise 3-1 mağlup olduklarını anımsatan Öten , şunları kaydetti : ``İkinci yarının ilk iki haftasında zorlu ekiplerle karşılaştık . Bu maçlardan puan ve puanlarla ayrılabilirdik . Tabi ki üzüntümüz büyük . Kötü oyun yok ama takımda tecrübe eksikliği var . Nasıl başarılı olduğumuz dönemde başarıyı sahipleniyorsak başarısızlığı da sahipleniyoruz . Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz . Asla yarıştan kopma gibi bir düşüncemiz yok . Son oynadığımız Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında tecrübesizliğimizin kurbanı olduk . ``Öten , iç sahada oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla yükselişe geçeceklerini , tekrar yarışın içine gireceklerini dile getirdi .

Transfer yasağının ardından Milos`a olan borçlarını ödediklerini anlatan Öten , FIFA`ya gerekli başvuruyu yaptıklarını , transfer sezonu kapanmadan FIFA`dan iyi bir karar çıkma ihtimalinin olabileceğini söyledi .

( MUM-MRS )
Kaynak: AA