Esnaf Odaları Yönetim Kurulu Üyelerinden Ak Parti'ye Ziyaret

Elazığ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez`i ziyaret etti.

Esnaf Odaları Yönetim Kurulu Üyelerinden Ak Parti'ye Ziyaret
Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, geçen hafta yapılan bir toplantıda il başkanlarını ziyaret etme kararı aldıklarını söyledi. Erdem, "Görevlerine yeni atanan başkanları ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ileterek ilin meselelerini konuşuyoruz. AK Parti`nin iktidar olması nedeniyle onlarla daha fazla konuşmalarımız olacaktır. Esnaf teşkilatı olarak, ilin kalkınması için bürokratlara, siyasilere, esnafa çok görev düşüyor`` dedi

Ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez ise Cemil Erdem ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Sönmez, "Sivil Toplum Kuruluşları`nın (STK) önemini biliyorum. Biz atandıktan sonra STK`larla görüşeceğimizi söylemiştik. STK`lardan ayağı yere basan projeler istiyoruz. Ben teknik olan her projede varım ve Elazığ`ın ilerlemesi için her projeye destek veririm" şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA