Kayseri`ye Tarihin En Büyük Çıkarması
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve yaklaşık 16 bakan, Kayseri`de toplu temel atma töreninin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş`ın oğlunun düğününe katılacak.

1 MİLYAR 200 MİLYONLUK YATIRIM Açılış ve temel atma töreni gerçekleştirilecek yatırımların toplam maliyetinin 1 milyar 200 milyon olduğunu kaydeden Dengiz, "Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye`de ilk Kayseri`de uygulanacak 600 yataklı bölge hastanesinin, Anadolu Harikalar Diyarı Projesi ile raylı sistemin, Talas hattının ve yaklaşık 10 adet yatırım hizmetinin temel atma ve açılış törenleri gerçekleştirilecek" dedi.
Dengiz, yapılacak etkinliğin ardından kafilenin AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş`ın oğlu Serkan`ın düğününe katılacağını sözlerine ekledi.
