İzmir Katkı Ödülü Kaya Holding’in

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD)’nin 2003 yılından beri düzenli olarak verdiği "İzmir’e Katkı" ödüllerinin bu yılki sahibi Kaya Holding oldu.

İzmir Katkı Ödülü Kaya Holding’in
Ödüle, şehre kazandırdığı termal otel ve kongre merkezi dolayısıyla layık görüldü. Bu yılki özel ödül ise İzmir’de yaşayan Türk Halk Müziği sanatçısı Neşet Ertaş`a verildi.

Bayraklı ilçesindeki Tansaş Arena’da düzenlenen ödül törenine İzmir milletvekilleri İlknur Denizli, Mehmet Ali Susam, Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleriyle İZSİAD üyeleri katıldı. Törende konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Baran, şehrine kalkınması için yapılan her türlü katkının takdir edilmesi ve desteklenmesi gerektiğini söyledi. Bu düşünce doğrultusunda İzmir turizmine ve ekonomisine büyük katkılar sağlayan bir kuruluşa ödül vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “13 şirketinde 2 bin 500’ü aşkın kadrosuyla inşaat, turizm, finans, petrol, enerji ve içecek alanlarında faaliyet gösteren Kaya Holding, geçen yıl İzmir’e yaptığı Kaya İzmir Termal Convetion Otel`le kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkılar sağladı.” dedi.

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Kaya da ödülün kendilerine büyük bir onur verdiğini söyledi. İzmir’in her zaman kendileri için gurur duyacakları bir şehir olduğunu ifade eden Kaya, “İzmir’e yapılan her şey, İzmir için hiçbir şeydir. 25 yıldır Türkiye’nin kurtuluşunun turizm ve hizmet sektöründe olduğunu savunurum. Bu alanda rol model olmak için mücadele ettim. İzmir’e her zaman yatırım yapmak istedim. Bu yatırımla amacıma ulaştım, gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra ödül, İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yaraş tarafından Kaya`ya verildi. Neşet Ertaş’a İZSİAD Özel Ödülü’nü ise Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Küçükkurt takdim etti.