Gülen Koleji İngilizce Derslerde Farkını Gösteriyor

Gülen Koleji öğrencileri yeni öğretim yılına ödül töreni ile başladı.

Gülen Koleji İngilizce Derslerde Farkını Gösteriyor

Cambridge Üniversitesi sınavlarına giren Gülen Koleji öğrencilerinin tamamı bu sınav sonucunda başarı belgesi almaya hak kazandı.
Gülen Koleji İngilizce Zümre Başkanı Özcan Dağ, “Okulumuz bünyesinde 4,5,6,7,8. sınıflardan 53 öğrencinin katıldığı İngilizce sınav sonuçları belli oldu. Cambridge (Esol) sınavı sonucuna göre startes, movers, flayers ve KET kategorilerine katılan 53 öğrencimizin tamamı başarılı olup, sertifika almışlardır ve bu gün öğrencilerimize bu sertifikalarını veriyoruz” dedi.
Gülen Koleji Müdürü Mustafa Üsküplü ise "Cambridge (Esol) sınavları öğrencilerin ilköğretim düzeyinde yabancı dil bilgi seviyesini ölçmeye yarıyor ve uluslar arası geçerliliği olan bir sınavdır. Bu sınavlara öğrencilerimiz bir yıl boyunca hazırlandılar. Sınavlara katılan ve başarılı olan tüm öğrencilerimizi, onları sınavlara hazırlayan İngilizce öğretmenlerimizi destek olan velilerimizi gönülden kutluyorum. Bu başarılan bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.