Kalbim Seni Seçti 15. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti 15. bölümüyle 2 Ekim Pazar akşamı Atv ekrnalarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 15. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 15. bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 15. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Kalbim Seni Serçti 14. bölüm özeti.

Handan oğluna koşmak sarılmak istese de önünde yılların engeli vardır. Aylin vardır... Oğluna yakınlaşmaya çalıştığında ise Emir'in kendisine öfkesiyle karşılaşır. Handan Emre'sini bulmanın heyecanını yaşarken Kaan'ın hapisteki sorunları ölümcül boyuta ulaşmıştır. Handan'ın bile hayatını tehdit eden bir hal almıştır.

Onur bunu öğrendiğinde duruma el koyar. Murat'ın elinde rehin olan Derin çaresizce bir yardım beklemektedir. Derin'in yokluğundan huzursuzlanan Ada onu kontrole gider. Ancak o da Murat'ın eline düşmekten kurtulamaz. Aylin oğlu için eve dönmüştür. Bu sefer de Ömer ortada yoktur.

Başlarda Ömer'in yokluğunu önemsemeyen aile zaman geçtikçe endişelenmeye başlar. Aylin, Onur'un tehditlerini hatırlar. Ömer'i öldürmüş olmalarından endişe eder. Savcılığa şikayette bulunur. Bu şikayet Onur ve Yavuz'u telaşlandırır.