İng Bank`a ‘en İyi Mobil Uygulama’ Ödülü

ING Bank’ın mobil uygulaması ING Mobil, Avea Grand Interactive Awards yarışmasında ‘En İyi Mobil Uygulama’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

İng Bank`a ‘en İyi Mobil Uygulama’ Ödülü

200’ü aşkın projenin katıldığı yarışmada 10 ayrı kategoride ilk sırayı alanlar sektör, reklamveren ve mecra temsilcilerinin oluşturduğu jüri tarafından belirlendi.
ING Mobil uygulaması; yenilik, kullanıcı deneyimi, iş fikri, yaratıcı uygulama fikri ve yaratıcı görsellik kriterlerinde yapılan değerlendirmede en fazla puanı toplayarak birinci oldu.

Halen İphone, Blackberry ve Java destekli tüm telefonlarda kullanılabilen mobil uygulama içinde Cep Şube, ING Bonus Fırsat Bulucu ile müşterilerin günlük hayatını kolaylaştıracak pek çok hizmet bulunuyor.
ING Mobil Cep Şube’den para transferleri, EFT ve havale ücretsiz olarak yapılabiliyor, kredi kartı borcu ödenebiliyor, hesap bilgileri görüntülenebiliyor, hesap ekstresi e-maillere yollanabiliyor, ayrıca yeni bir hesap açılabiliyor. Müşterinin yatırım portföyünde yer alan Bono/Tahvil, Eurobond ve Yatırım Fonları ürünleri de izlenebiliyor.
ING Bonus Fırsat Bulucu ise müşterilere lokasyon temelli Bonus Card fırsatlarına hemen erişimi mümkün kılıyor, kampanya detaylarını ve mağaza lokasyon bilgilerini iletiyor. Bünyesinde ATM-Şube Bulucu, MortgageMetre, Kredi Butik Hesaplama, Döviz Çevirici gibi uygulamaları ihtiva ediyor.