Bakan Yazıcı`dan Damada Tavsiye: "eşine İtaat Et, Rahat Et"

Nevşehir`de bir düğün törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, damada, "Eşine itaat et, rahat et" tavsiyesinde bulundu.

Bakan Yazıcı`dan Damada Tavsiye: 'eşine İtaat Et, Rahat Et'
Kırşehir`de düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, akşam Nevşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Bekir Paslanmaz`ın oğlu Mustafa Paslanmaz`ın Ürgüp Perissia Otel`de düzenlenen düğün törenine katıldı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız`ın kıydığı nikahta Bakan Yazıcı damat Mustafa Paslanmaz`ın şahitliğini yaparken, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ve Isparta Valisi Menduh Oğuz da gelin Sibel Paslanmaz`ın şahitliğini yaptı.

Nikah sonrasında genç çiftleri kutlayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, çiftlerin mutlu bir beraberlik geçirmesi temennisinde bulundu. Yazıcı, "Çekirdek ailenin Türkiye için önemi çok büyük. Çekirdek ailenin güçlü ve kuvvetli olması lazım. Bunun için eşlere büyük görevler düşüyor. Eski örf , adet, geleneklerimizi yaşatarak çiftlerimizin sağlam bir aile yapısı içerisinde hayatlarını devam ettirmelerini temenni ediyorum. Her iki tarafa da tavsiyem, biriniz sesini yükselttiğinde, diğeriniz sesiniziyükseltmeyin. Bir kişi mutlaka alttan alsın. Benim çok sevdiğim savcı bir arkadaşım, bana evliliğin formülünü çözdüğünü söyledi. Bu formül çok hoşuma gidiyor. Ben de bu formülü damat için söylüyorum; itaat et, rahat et" diye konuştu. Bakan Yazıcı, daha sonra evlilik cüzdanını geline sundu. Düğün töreninde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras da hazır bulundu.
Kaynak: İHA