Çaldığı Malları Evinde Saklayan Zanlı Yakalandı

Bursa'da, dört ayrı işyerinden 40 bin lira para, 20 bin lira değerinde de elektronik ve ziynet eşyası çalan 100'ü aşkın ayrı suçtan sabıkalı F.

D. (29), çaldığı eşyaları üç ay boyunca evinde saklayınca yakalandı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçesindeki hırsızlık olaylarını araştıran Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son olarak bir otomotiv fabrikasının çelik kasasından 40 bin TL çalındığı ihbarını değerlendirmeye aldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre tespit edilen ve yaklaşık 180 ayrı suçtan sabıkası bulunan F. D.'yi takibe alan polis, zanlının Yıldırım ilçesindeki evinde arama yaptı. Zanlının evinde bir adet altın kol saati, televizyon ile 4 adet muhtelif markalarda cep telefonu, 1 adet fotoğraf makinesi, 4 adet keski, 1 adet levye, 2 adet murç, 1 adet tornavida ve 1 çift araç plakası ele geçirildi. Zanlının Yıldırım ve Osmangazi ilçelerindeki iki fabrika ve bir bayiyi soyarak yaklaşık 60 bin TL değerinde elektronik eşya, ziynet eşyası ve para çaldığı tespit edildi. Emniyetteki ifadesinde susma hakkını kullanan zanlı F.D. adliyeye sevk edildi. Zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.