Akrabaların Silahlı Çatışmasında 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

Ataşehir’de, akraba olduğu belirtilen aileler, aralarındaki husumet sebebiyle kavga etti.

Olayın büyümesi üzerine taraflar arasında silahlı çatışma çıktı. 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında 1 çocuk ile bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaralandı. Polis 56 adet boş kovan buldu.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarcılık yapan ve akraba oldukları öğrenilen iki aile, pazar yerinde kavğa etti. Kavga, Özbarış ailesinin evlerinin önünde silahlı çatışmaya dönüştü. Taraflar birbirlerine kurşun yağdırdı. Daha önce var olan bir husumet sonucu gerçekleşen olayda Necati Özbarış (45), Ferhat Özbarış (28), Akın Özbarış (18), Havin Özbarış (7) ve Melike Ürün yaralandı. Yaralılar aile mensupları ve mahalle sakinlerince Özel Çınar Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Melike Ürün, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, göğsüne, bacağına ve koluna isabet eden kurşunlarla yaralanan Necati Özbarış, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Kartal Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralanan Necati Özbarış hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevre güvenliğini alan polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri ise geniş çaplı araştırma yaparak bulgulara ulaşmaya çalıştı. Çatışma sırasında 2 araca kurşun isabet ettiği görüldü. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Polisin failleri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.