Kumluca Yollarına Sıcak Asfalt Yapılıyor

Bartın’ın Ulus İlçesine bağlı Kumluca Belde Belediyesi ve Bartın İl Özel İdaresi işbirliğiyle yollara sıcak asfalt kaplanmaya başlandı.

Kumluca Yollarına Sıcak Asfalt Yapılıyor

Köylere ulaşım grup yolu olması nedeniyle beldenin en işlek caddelerinden biri konumunda bulunan Yeni Mahalle Hüseyin Demirel caddesine, Kumluca Belediyesi ve Bartın İl Özel İdaresi işbirliğiyle yola sıcak asfalt kaplanmaya başlandı. Belediye Başkanı Metin Çetin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzun asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yakından takip etti.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Metin Çetin, " Beldemizin Yeni Mahalle Hüseyin Demirel caddesi aynı zamanda Köylere ulaşım grup yoludur. Bu nedenle de beldemizin en işlek caddelerimizden biri konumundadır.Belediye olarak bu caddemizde bordür,su gideri, kanalizasyon,beton duvar yapımı gibi alt yapı çalışmalarını tamamlayarak füller malzeme döküp yolu asfalt için hazır hale getirmiştik.Köy grup yolu olması nedeniyle Bartın İl Özel İdaresi ve belediyemiz işbirliği ile şu anda yola sıcak asfalt kaplama çalışmalarını başlattık..Bizlere bu konuda yardımcı olan Başta Bartın Valimiz İsa Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclis Üyesi Adnan Aydoğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzun ve İl Özel İdaresi Çalışanlarına ve tüm çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan destek veren AK Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Av. Yılmaz Tunç'a teşekkür ediyorum.' dedi. Başkan Çetin ayrıca Kumluca merkez ve mahallelerinde Cadde ve yol düzenlemelerinin aralıksız olarak devam edeceğini de ifade etti.