Başbakan Yardımcısı Bozdağ'la Görüştürülmediğini Söyleyip, Eşyalarını Yaktı

Edirne’ye gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile görüştürülmediğini iddia eden Niyazi Zımba kendisine ait ev eşyasını yaktı.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'la Görüştürülmediğini Söyleyip, Eşyalarını Yaktı

Daha önce Edirne Kenar Mahalleler Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanlığını yapan Niyazi Zımba, borçları yüzünden evini sattıktan sonra Selimiye Camii ile AK Parti İl Başkanlığı arasında bulunan Altunhan Parkı’na yerleşti. Geceyi ailesiyle birlikte parkta geçiren Zımba, kentte bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a sorununu anlatmak için AK Parti İl Başkanlığı önüne geldi. Görüşme talebini yetkililere ileten Niyazi Zımba, Başbakan Yardımcısı ile görüştürülmek üzere içeri alındı. İçeride bir süre kalan Zımba, binadan ayrılarak yaşadığı parkta gitti. Daha sonra parkta ev eşyalarını ateşe veren Zımba, kendisinin Başbakan Yardımcısı ile konuşmasına fırsat verilmediğini belirterek tepki gösterdi.

AK Parti Yöneticileri, Emniyet Müdürü ile Asayiş Şube Müdürü’nü tepki gösteren Zımba, Kırkpınar döneminde kendilerine verilen otopark alanlarının bu yıl alınarak holiganlara ve çetelere verildiğini ve kendisinin mağdur edildiğini iddia etti.

Yanan eşyaların alevleri yükselmeye başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.