Alihan'dan zehir zemberek açıklamalar

Bir dönem Hiperstar Ajdar'a attığı dayakla gündeme gelen şarkıcı Alihan, canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Alihan'ın hedefinde yine Erol Köse ile Ajdar vardı. Alihan, Nihat Doğan ile Hülya Avşar'ı da çok kızdıracak.

Alihan'dan zehir zemberek açıklamalar
Bir dönem Hiperstar Ajdar'a attığı dayakla gündeme gelen şarkıcı Alihan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Oya Aydoğan ile Emel Müftüoğlu'nun sunduğu Şekerli Kahve programının dünkü bölümüne telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Alihan, "Erol Köse Ajdar'ın yediğinin 10 katını yedi. Erol Köse hakkında konuşursam sokağa çıkamaz" demişti.

Ve bugün Şekerli Kahve'nin bugünkü bölümüne konuk olan Alihan'ın hedefinde yine Erol Köse ile Ajdar vardı. Alihan ayrıca, Nihat Doğan ile Hülya Avşar'ı da çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Erol Köse yüzünden televizyonlarda ambargolu olduğunu söyleyen Alihan, "Erol Köse Cem Uzan'ın çantacısıydı. Ben de popüler olmuş bir sanatçıydım o dönemde" diye konuştu.

"Hiç kimse ortaya çıkıp Alihan ile Ajdar'ı nasıl kıyaslarsınız demedi" diyen Alihan, "Benim Ajdar'a attığım tokat bu sanat camiasına atılmış bir tokattır" dedi.

Alihan'dan zehir zemberek açıklamalar

Alihan "Bana haksızlık yapmayan, benim damarıma basmayan, şerefimle oynamayan, bana çamur atmayan herkese kalbim açık. Kimse damarıma basmasın ben samuray ruhu taşıyorum" ifadelerini kullandı. İşteAlihan'ın zehir zemberek açıklamaları:


"Kılıcı çektim.

Hülya Avşar sanatçı değil, şarkıcı.

Erol Köse ve Nihat Doğan kanımı içseler doymazlar.

Erol Köse... Hodri meydan. Karşıma çık! Benim onlara ne zarar verdiğimi söylesinler, bir de onların bana ne zarar verdiğini söyleyeyim. Benim karşıma çıkıp konuşamazlar çünkü onların konuşacak hiç bir şeyi yok, benim konuşacak çok şeyim var.

Nihat Doğan 1995 yılında bana sığınmıştı.

Nihat Doğan öyle bir şeytan adam ki, oyunlarla Pascal Nouma'yı bile egale etti.

Nihat Doğan'ın stratejisi ile baş edecek tek adam benim."

EROL KÖSE'Yİ NEDEN DÖVDÜ?

Alihan neden Erol Köse'yi dövdüğü sorusu üzerine "Erol Köse'yi neden dövdüğümü söylersem yarın dışarı çıkamaz, yürüyemez" şeklinde konuştu.

Alihan, Nihat Doğan'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ile birlikte Somali'ye gitmesini de eleştirdi. "Başbakanımız Yılmaz Erdoğan" diyerek bir gafa da imza atan Alihan, Müftüoğlu ile Aydoğan'ın uyarısı üzerine "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Somali'ye götürülmeyecek tek adamı aldı yanında götürdü" diye konuştu. BEYAZ GAZETE