Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına Doç. Dr. Yusuf Tekin Atandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Doç.

Dr. Yusuf Tekin atandı. Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı yapan Tekin, kamu yönetimi dersleri veriyor.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı’na ise Doç. Dr. Basri Hakan Hakyemez, getirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarlığına da Prof. Dr. Lütfi Akca atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığın Müsteşar Yardımcılığı da Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Çelik getirildi.

BAKAN YARDIMCISI TEKİN KAMU YÖNETİMİ DERSLERİ VERİYOR
Yusuf Tekin, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. 2002-2007 yılları arasında Gaziosmanpaşa Üniversitesi, İİBF Kamu Yönetimi Bölümünde Yardımcı Doçent, 2007 –2010 yılları arasında Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde ise İİBF Kamu Yönetimi Bölümünde Doçent olarak dersler verdi. Ayrıca, 2004- 2009 yılları arasında Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde Dekan Yardımcılığı yaptı. Halen Polis Akademisi Başkanlığı, Güvenlik Bilimleri Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde ders veren Tekin, aynı zamanda, Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsünde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.