Başkan Öztürk Belediyenin İftar Sofrasında Ailesiyle Oruç Açtı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Ramazan ayının ilk orucunu eşi ve üç çocuğuyla belediyenin iftar sofrasında açtı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Ramazan ayının ilk orucunu eşi ve üç çocuğuyla belediyenin iftar sofrasında açtı.

Seyhan Kültür Merkezi yanındaki bölgeye kurulan bin kişilik iftar sofrasına ailesiyle gelen Başkan Öztürk, “Bir Ramazan’a daha hep birlikte erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bütün kardeşlerimizin, İslam aleminin Ramazanını tebrik ediyorum” dedi. Seyhan Belediyesi iftar sofrasına gelişinde bir süre yemek dağıtımına eşlik eden Öztürk, iftar saatini bekleyen vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Ramazan ayının huzur ve hoşgörü ayı olduğunu ifade eden Öztürk, “Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin 600 kardeşimiz iftarını bizim ikramlarımızla açacak. Ancak bu organizasyonda bizler sadece aracıyız. İftar yemeklerinin tüm masraflarını hayırsever kişi ve kuruluşlarımız karşılamaktadır. Bizler yalnızca bu hayırlı girişimi organize ediyoruz” diye konuştu.

İftar sofrasının ilk gününde vatandaşlara hurma ve zeytinin yanında mercimek çorbası, çoban kavurma, pirinç pilavı ve tulumba tatlısı ikram edildi. İftar sofrasına kimi vatandaşların ailesiyle katıldığı dikkat çekti. Vatandaşlar, böylesine düzenli bir organizasyon nedeniyle Başkan Öztürk ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.