Milletvekili Erdoğan Beldelerde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Suvarlı ve Belören beldelerinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Erdoğan Beldelerde İncelemelerde Bulundu

Kuruca yolundaki çalışmaları da inceleyen Erdoğan, "Kuruca’daki sondaj çalışmaları ile beldemize daha çok su temini sağlandı. Beldenin ana caddesindeki elektrik direkleri yer altına alındı. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından şehir geçişi kilitli parke ile döşendi. Yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan, zemin etüdü çalışmaları devam eden 8 derslikli ilköğretim okulunun ihalesinin de önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade etti.

Daha sonra Belören Beldesini ziyaret eden Erdoğan, "Ayvalı mahallemizin heyelana maruz kalan yolunun yapılması ile ilgili belediyeye ödenek çıkarılmıştır. Belören-Gölbaşı yol ayrımı arasında maddi hasarlı ve can kayıplı kazalar olmaktaydı. Yolun proje çalışmalarından ihale sürecine kadar takip ettiğimiz çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde asfaltı dökülerek Belören yolunda da ciddi rahatlama olacak." diye konuştu.

İftarı Belören Belde halkı ile yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, 12 Haziran genel seçimlerinde verilen desteğe teşekkür etti.