Hızırder Sağlık Camiasını İftarda Buluşturdu

Sağlık Hizmetleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HIZIR-DER), Gaziantep’teki sağlık camiasını tanışma ve kaynaşma iftarında bir araya getirdi.

Hızırder Sağlık Camiasını İftarda Buluşturdu

İftar programı, Uğur Plaza Otel’de gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarının eşleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği programda, tasavvufi müzik dinletisi de sunuldu. İftarın ardından konuşan HIZIR-DER Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Set, Ramazan’ın maneviyat, birlik, beraberlik , sabır, hoşgörü yardımseverlik gibi erdemlerin yeniden hatırlandığı ve yaşandığı bir ay olduğunu belirtti.

Katılımlarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Set, derneğin faaliyetleri ve önümüzdeki dönemde Somali’ye gerçekleştirecekleri yardımlarla ilgili de bilgi verdi.
İftara katılan Gaziantep İl Sağlık Müdürü Yemliha Aksoy ise “Bu tip organizasyonlar insanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik bağının güçlenmesini, dostlukların gelişmesini, arkadaşlıkların pekişmesini sağlamaktadır. Bu organizasyonda özellikle emeği geçmiş olan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.