Bakan Yıldırım Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu

İzmir Valiliği`nin düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Dün ordumuz terör örgütünün hain yuvalarını tek tek vurarak başarılı bir hava harekatı yaptı.

Bakan Yıldırım Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu
Bundan sonra da hain terör örgütüne misliyle cevap vermeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz" dedi. İzmir Valiliği, şehit aileleri için Balçova Termal Otel`de iftar yemeği düzenledi. İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç`ın ev sahipliği yaptığı iftara Bakan Yıldırım`ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, valilik bürokratları da katıldı. Bakan Yıldırım, menfur eylemleri gerçekleştirenlerin en önce vatandaşlar arasındaki kardeşlik hukukunu ortadan kaldırmak istediklerini belirterek, "Onlar, kardeşlik hukuku yara alırsa, bu milletin çocukları birbirine düşman olursa bu ülkenin bütünlüğü artık korunamaz diye düşünüyorlar. Türkiye`yi hain emellerine sürüklemek için cinayetler tasarlıyorlar. Ancak, istiklalimiz ve bayrağımız şehitlerimizin şerefle taşıdığı, hayatları pahasına koruduğu mübarek bir emanettir. Bu emanete halel getirmeyeçalışanların her zaman karşısında olduğumuzu bilmenizi istiyorum" dedi

Artık terörle mücadelede yeni bir dönem başladığına dikkat çeken Bakan Yıldırım, "Hiçbir kutsalı olmayan bu cinayet şebekesinin bertaraf edildiğini görmeniz için, bu terör çilesinin bitmesi için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Bütün güvenlik güçlerimiz koordinasyon içinde amansız bir şekilde terörle mücadeleye başladı. Kısa sürede bu terör örgütünün bertaraf olduğunu göreceksiniz. İnşallah bu yeni dönemin hayırlı sonuçlarını yakın zamanda alacağız" diye konuştu.
Kaynak: İHA