Tövbeler Tövbesi 21. bölüm özeti ve fragmanı

Bir pavyonda çalışan Mahir intihar etmek üzere olan patronunun kızını kurtarır ve kız tarafından tutkulu bir aşkla sevilmeye başlar.

Tövbeler Tövbesi 21. bölüm özeti ve fragmanı
Tövbeler Tövbesi dizisinin 21. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mahir ve Pelin'in arası, Egemen'in ölüm oyunları nedeniyle bozulmuştur. Mahir, eve dönüş yolunda Egemen'in son hamlesi ile karşılaşır. Bir araba, Mahir'in üzerine doğru gelmektedir ancak bunu fark eden Fidan, Mahir'i son anda kurtarır.

Mahir, başını kaldırıma çarptığı için kendinde değildir ve hastaneye kaldırılır. Zahide ve Fidan sabaha kadar Mahir'in başında bekler ancak Mahir kendine geldiğinde, Fidan'ı görmez ve kendisini kurtaranın da başında bekleyenin de Fidan olduğunu bilmez.

Kaza haberini alan Pelin, Mahir'e koşar ve orada evlenme kararı alırlar. Fidan ise bunu kapı ağzından duyar. İçinde, Mahir'e karşı yeniden filizlenmeye başlayan aşk yerini acıya ve hayal kırıklığına bırakır. Fidan, Oktay'ın evlilik teklifini kabul eder.

Mahir de Fidan da evlilik hazırlıklarına başlar ama akılları birbirlerinde kalmıştır. Bunu fark eden Zahide ve Fatma, çocukları evlenmeden önce son bir defa buluşup konuşsunlar diye bir plan yaparlar. O buluşmadan sonraki gelişmeler ise, şimdiye kadar kurulan tüm dengeleri alt üst edecek biçimdedir.

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.