Giresun`da Da Ak Parti`nin 10. Yıl Coşkusu Yaşandı

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, "Görüyoruz ki, milletimiz çok rahatlıkla AK Parti’ye vermiş olduğu desteğin karşılığını almış olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiriyor.

Bizleri derinden kucaklıyor." dedi.

Geldi, partisinin Giresun İl Teşkilatı’nca düzenlenen `10. Kuruluş Yıldönümü Töreni`nde yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 10. kuruluş yıldönümü kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın partinin kurulduğu dönemlerde "Her şey eskisinden farklı olacak" dediğini anlatan Geldi, aradan geçen 10 yıl içerisinde bu söylemin doğruluğunu gözlemlendiğini vurgulayan Geldi, "Gerçekten yaşadığımız yılları gördüğümüzde bütün milletimizin yakinen müşahade ettiği gördüğü gibi her alanda farklılıkları yaşıyoruz. Bugün Allaha şükürler olsun geleceğe güvenle bakan dünyada lider ülke konumuna gelen bir Türkiye var. Bugünlere gelirken partimizin her kademesindeki kardeşlerimizin çok yoğun katkıları oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Giresun halkının AK Parti’ye sağladığı desteğin yüzde 60’lar düzeyine ulaştığına işaret eden Geldi, "Gittiğimiz her ilçede görüyoruz ki, milletimiz çok rahatlıkla AK Parti’ye vermiş olduğu desteğin karşılığını almış olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiriyor. Bizleri derinden kucaklıyor. Bunun gururu yaşıyoruz." dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ise yaptığı konuşmada, şunları vurguladı: "AK Parti kurulalı 10 yıl oldu. Biz bu 10 yıl içinde 3 genel seçim, 2 yerel seçim, 2 de referandum geçirdik. Devamlı surette oylarımızı artırdık. Direncimiz artarak devam etti. Bu başarıda siz değerli teşkilat üyelerimizin büyük emeği var. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Fakat bu başarının esas mimarı milletimizdir. Halkımıza da gösterdikleri üstün destekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah nice 10 yıllara."
AK Parti’nin “10. Kuruluş Yıldönümü Töreni”ne, AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.