Gap ve Köy Tarifeleri 4 Ayda 250 Bin Kişiye Ulaştı

Türk Telekom’un GAP Avantaj ve Köy Avantaj tarifelerinden dört ayda 250 bin kişi yararlandı.

21 Mart 2011 tarihinden bu yana kullanılan tarifeler ile ev telefonu hizmetini almaya yeni başlayanlar vergiler dâhil ayda 9,90 TL karşılığında şehir içi 3 bin dakikaya kadar bedava görüşme yapabiliyor.

GAP Avantaj ve Köy Avantaj, gelen taleplere binaen 3 Ağustos 2011 itibari ile yeniden Türk Telekom müşterilerinin başvurusuna açıldı. Tarifeler ile cepten cebe aramaların dakikası 15 kuruşa mal oluyor. 7’den 7’ye bedava kampanyası ile de sene sonuna kadar şehir içi ve şehirlerarası bedava konuşulabiliyor.

Bedava dakikalar tarifelerden yararlanılan il merkezinde ve merkeze bağlı tüm ilçe ile köylerde 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. Bu kapsamda şehirlerarası ve cep telefonu olmak üzere diğer yönlere yapılan aramalarda da fiyat avantajları sunuluyor.
YENİ MÜŞTERİLERE DECT TELEFON
Türk Telekom, yeni ev telefonu abonesi olacak olan müşterileri için GAP Avantaj ve Köy Avantaj tarifeleri ile beraber faydalanabilecekleri yeni bir kampanya da başlattı. 24 ay süresince bu tarifelerden birini kullanacağını taahhüt eden aboneler, 50 kişilik telefon rehberi, arayan numarayı gösterme ve 10 cevapsız aramaya kadar kaydetme özellikli Panasonic KX-TG1311 Dect Telefon’a ücretsiz sahip oluyor.