Tuba Büyüküstün evlendi (Güncel Magazin

Tuba Büyüküstün evlendi.İşte gelinlikli Tuba. Tuba Büyüküstün ile Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak'ın Paris'teki nikahından ilk fotoğraflar burada! İşte detaylar!

Tuba Büyüküstün evlendi (Güncel Magazin
Tuba Büyüküstün evlendi.İşte gelinlikli Tuba. Tuba Büyüküstün ile Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak'ın Paris'teki nikahından ilk fotoğraflar Fransa'daki Türklerin hazırladığı Hodri Meydan adlı internet sitesinde yayınlandı.

Tuğba Büyüküstün ve Onur Saylak, önceki gün Paris’te evlendi. Konsolosluktan Rolls Royce marka bir gelin arabasıyla ayrılan çift görüntü vermemek için büyük çaba harcadı.Gizlilik çabası işe yaramadı

“Ihlamurlar Altında” dizisiyle tanınan Tuğba Büyüküstün, son projesi “Gönülçelen”deki rol arkadaşı Onur Saylak’la nikah masasına oturdu. Sette başlayan aşklarını Paris’teki Türkiye Başkonsolosluğu’nda resmileştiren çift, nikahın gizli kalması, görüntü alınmaması için çok uğraştı ama bunda başarılı olamadı.

İkiz bebek bekleyen Tuba Büyüküstün'ün, önceki gün Paris'te kıyılan nikâhından ilk görüntüler basına sızdı. Birlikte rol aldıkları "Gönülçelen" dizisinde aşk yaşamaya başlayan Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün'ün Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikâhına basın mensupları alınmadı. Büyüküstün sade bir gelinlik giymeyi tercih etti. Saçlarını açık bırakan ünlü oyuncu, doğal görüntüsüyle dikkat çekti. Yarım saat süren nikâhın ardından çift, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla gerginlik yaşadı. Yeni evlilerin fotoğrafını çekmek isteyenler, Onur Saylak'ın kardeşleri ve özel güven görevlileri tarafından engellendi. Bu olayların ardından çift eski model beyaz bir Rolls Royce ile uzaklaştı.