Aydınlı 5 Genç Yetenek Fenerbahçe‘nin Şile Kampında Kendini Gösterdi

Fenerbahçe’nin Aydın’da yapılan alt yapı seçmelerinde seçilen 10-16 yaş gruplarındaki Aydınlı 5 futbolcu, Fenerbahçe’nin İstabul Şile’de Doğa Tatil Köyü’nde yapılan kampta kendilerini gösterme imkanı buldular.

Aydınlı 5 Genç Yetenek Fenerbahçe‘nin Şile Kampında Kendini Gösterdi
Seçmeler ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Aydın Bölgesi Altyapı Seçmeleri Sorumlusu Şerif Akarçeşme Şile kampında futbolcuların yaptıkları antreman ve maçlarda son durumlarını izlediklerini ve eksik yönleri daha iyi gözleme imkanı bulduklarını belirtti. Genç yeteneklere eksik yönleri ile ilgili bilgiler verdiklerini kaydeden Akarçeşme şunları söyledi: “Önümüzdeki günlerde ilgili futbolcularımız Dereağzı tesislerimize davet edilecekler ve altyapı takımları futbolcularımız ile idmanlara katılacaklar. Nazilli Belediyespor’dan seçmelere katılan kaleci Emre Özkaya şu an Kulübümüz U-16 takımında lisanslı oyuncu olarak ve U-16 Türkiye Milli takımımızda görev almaktadır. Bu da bizi sonsuz gururlandırmış ve onurlandırmıştır. Amacımız, Emre Özkaya gibi diğer sporcularımızda Bölgemizden Fenerbahçe’ye ve Milli takımımıza kazandırmaktır”

Akarçeşme yaptığı açıklamada Aydın bölgesinden şu futbolcuların değerlendirmeye alınacağını söyledi: “Tolga Durmaz(12), Barışcan Işık Altunbaş (10), Bartu Gökçen(10), Şerif Emre Akarçeşme(10), Fırat Alp(16)”

Fenerbahçe’ye ve futbola gönül veren yüzlerce kabiliyetli çocuğa kendilerini gösterebilme imkanı sunmaya daha sonraki aylarda devam edeceklerini belirten Akarçeşme; “Kendilerini göstermek isteyen, gönlünde Fenerbahçe Spor Kulübü’nde oynamayı hayal eden gençlerimizin daha çok çalışmalarını,kendilerine sunulacak bu şansı iyi değerlendirmelerini gerek görsel gerekse yazılı basından takip etmelerini ve doğru yerlerde doğru eğitimleri veren kişi ve kurumlardan faydalanmaları gerektiğini hatırlatırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA