Alanya Sağlık-Sen‘den Kadro Kutlaması

Alanya Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Alanya Şubesi, üyelerinden 4B personelinin kadroya geçirilmesini kutladı.

Alanya Sağlık-Sen‘den Kadro Kutlaması
Alanya Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Alanya Şubesi, üyelerinden 4B personelinin kadroya geçirilmesini kutladı.

Alanya Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Alanya Şubesi, üye olan 4 B personelinin kadroya geçirilmesini kutladı. Alanya Öğretmenevi restoranında müzikli yemekte üyeleriyle birlikte 4 B personelinin kadroya geçirilmesini kutlayan Sağlık Sen Alanya Şube Başkanı Süleyman Karaman, katılımcılara teşekkür etti. 200 civarında üyeleri bulunduğunu belirten Alanya Şube Başkanı Karaman, üye sayısını giderek artıracaklarını söyledi. Türkiye’nin en hızlı büyüyen sendikasının Sağlık-Sen olduğunu belirten Karaman, Antalya’da da 3500’ün üzerinde üye sayısı ile büyümeye devam ettiğini söyledi. Sağlık-Sen’in üyelerinden aldığı güçle kazanımlarında da artış gözlediklerini ifade eden Karaman, en çok 4 B sözleşmeli personel haklarında kazanımlar olduğunu kaydetti. Sağlık-Sen Alanya İlçe Başkanı Karaman en son olarak da kadro haklarını kazandıklarını belirten Karaman kazanımlarını diyalog dahilinde elde ettiklerini söyledi. Karaman, "24 saate dayalı ve zor koşullar altında görev yapan sağlık personelinin haklarının yanı sıra halkımızın da daha verimli ve daha kolay sağlık hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz. Bunun için de Genel Merkez teşkilatında bilim kurulu oluşturduk." dedi.

Sağlık Sen Antalya İl Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İbrahim Cengiz Katlandur, Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Alkiraz, Alanya Diş Hastanesi Başhekimi Yahya Keman Kablama katıldı.