Bimeks‘te İndirim Çılgınlığı Yüzlerce Metre Kuyruk Oluşturdu

Bursa‘daki Teknoport mağazasını çılgın indirimlerle açan Bimeks, teknoloji tutkunlarının izdihamına sahne oldu. Yüzde 40‘a varan indirimlerle satılan teknoloji ürünleri, kısa sürede kapışıldı.

1990 yılında kurulan Türkiye‘nin ilk teknoloji marketi BİMEKS, 50. mağazasını Carrefoursa Alışveriş Merkezi‘nde 3 bin metrekare alanda hizmete açtı. İçerisinde kafe ve çocuk oyun alanları da bulunan mağazanın açılışında sabahın ilk ışıklarıyla uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, açılışa özel indirimlerden faydalanmak için birbirleriyle yarıştı.

Bursa Bimeks Teknoport mağazasının açılışını Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Genel Müdür Arif Bayraktar ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gerçekleştirdi.

Genel Müdür Arif Bayraktar, Bimeks‘in emin adımlarla büyüdüğüne dikkat çekerek, "Bimeks şu anda 30 şehirde faaliyete geçirdiği 50 mağaza ve 550 çalışanının yanı sıra verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Türkiye‘nin öncü mağazalarından biridir. AVM içinde kurulan ilk teknoloji perakendecisi unvanını alan Bimeks, 1997-2007 yılları arasında Türkiye‘de son 10 yılın en hızlı büyüyen bilişim şirketidir. Bimeks, 2010 yılı itibarıyla kendine özgü franchise sistemi ile büyüme hızına hız

katmaya ve yeni projeler, yeni mağazalar ile 21. yılında Türkiye‘nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye ve yeni istihdamlar sağlamaya devam edecektir" dedi.

Sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar, açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra, "izdiham oluşmasın" diye gruplar halinde içeri alındı. İçerideki indirimli ürünleri kucaklayan teknoloji çılgınları, kasada beklememek için adeta birbirleriyle yarıştı. Stoklarda yeterli ürünün bulunduğunu belirten yetkililer, vatandaşların indirim bitene kadar ürün bulmakta sıkıntı çekmeyeceklerini söyledi.

Bimeks‘te LG 32 inç LCD TV 999 liradan 599 liraya, Ipone 2 bin 200 liradan bin 750 liraya, dizüstü bilgisayarlar 819 dolardan 499 dolara, Nokia N8 telefonlar 1099 liradan 899 liraya indirildi. Mağazada; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar da yüzde 40‘a varan indirimlerle satılıyor.

Kaynak: İHA