Rasim Ozan Kütahyalı'dan NTV'ye cevap geldi

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın imzalı açıklamaya Rasim Ozan Kütahyalı Samanyolu Haber ekranında cevap verdi.

Sabah ve Takvim gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Samanyolu Haber kanalında "kurumsal ciddiyeti yok" sözleriyle cevap verdi.

NTV'NİN TARAFI NETTİ

Kütahyalı “Ben o yazıda bir analiz yaptım. NTV tarafsızmış gibi görünen,öyle süsü veren ama alttan alta belli bir tarafta mevzilenen bir kanal. NTV sinsi metotlarla Ergenekon propagandası yapan isimlerin kanalı olmuştu. Oğuz Haksever, Mehmet Barlas, Nazlı Ilıcak öyle değil. Onun dışında kanal net bir biçimde bir yandan objektif gözüküyor ama hayır bal gibi tarafı netti. Bütün Ergenekon dalgalarında tavrını aleyhte koydu.” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan NTV'ye cevap geldi

KİMYALARI BOZLULMUŞ

NTV’nin kendisine verdiği cevabı kurumsal bulmadığını kaydeden Rasim Ozan Kütahyalı “Cem Aydın bir yazı yazdı ki böyle bir kurumsal açıklama tarihte görülmedi. Tamamen Demet Akalın'ın Hande Yener'e verdiği cevaplar gibi yani. Kurumsal ciddiyetle bağdaşmayan, bunu yerel bir televizyon bile böyle bir açıklama yapmaz. Anladığım kadarıyla biraz kimyaları bozulmuş. Biraz panik halindeler. O kaygı içinde böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Buna detaylı cevabı yine Sabah gazetesinde vereceğim.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE