Ak Parti Kadın Kollarından Çocuk Ve Aile Konusunda İstişare Toplantısı

Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Sakarya’da kadın ve aileye yönelik çalışan STK’ların bir araya geldiği toplantıya Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’da katıldı.

Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları, kadın, çocuk ve aileye dair çalışma yapan STK’ların temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya Ak Parti Sakarya milletvekili Doç. Dr. Ayşenur İslam da katıldı. Sakarya’da ki ilk toplantısını STK’ların kadın temsilcileri ile yapmaktan mutlu olduğunu dile getiren İslam, “Sakarya’da kadın çocuk ve aileye dair yapacağımız çalışmalar da bu ortak akıl toplantıları son derece önemlidir. STK’lar ile el ele vererek Sakarya’nın çehresini değiştirmeye katkı sağlayacak projelere imza atacağız” dedi.

Toplantıya katılan STK temsilcileri ise “Sakarya’nın ilk kadın milletvekilinin ayağının tozuyla ilk olarak bizimle toplantı yapması bizi çok mutlu ve motive etmiştir. Yapacağımız çalışmalarda milletvekilimizle istişare içinde olmak bize ufuk kazandıracaktır’ diye konuştular. Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ise tüm katılımcılara ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’a teşekkürlerini dile getirerek ortak akıl toplantılarını belirli periyotlarla yineleyeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA