Üçüncü Endüstri Meslek Lisesi Yapımına Hayırsever Desteği

Denizli‘de tamamı hayırseverlerin katkısı ile yapılması planlanan üçüncü Endüstri Meslek Lisesi‘ne hayırseverlerin katkısı hızla devam ediyor.

Üçüncü Endüstri Meslek Lisesi Yapımına Hayırsever Desteği
Denizli‘de tamamı hayırseverlerin katkısı ile yapılması planlanan üçüncü Endüstri Meslek Lisesi‘ne hayırseverlerin katkısı hızla devam ediyor. Endüstri Meslek Lisesi içinTurkuaz Tekstil Sanayi adına hayırsever işadamı İlhan Yaşar katkıda bulunmak üzere protokol imzaladı. Valilik Toplantı Salonu‘nda gerçekleştirilen imza törenine Vali Yavuz Erkmen, Turkuaz Tekstil Sanayi adına hayırsever işadamı İlhan Yaşar ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Vali Yavuz Erkmen, yapılan protokol ile üçüncü Endüstri Meslek Lisesi yapımı için 32. protokolü imzaladıklarını belirterek, "Hayırseverlerimizin eğitime verdiği destekler her zaman şükranla anılıyor. Turkuaz Tekstil adına İlhan Yaşar arkadaşımız protokol imzalıyor. 10 milyon TL‘ye mal olacak olan üçüncü Endüstri Meslek Lisesinin yarısı hayırseverlerimiz tarafından, geri kalan yarısı da Milli Eğitim Bakanlığı üstlenecek. İnşallah bunu en kısa sürede 65 arkadaşımıza ulaştıracağız" dedi. Hayırsever işadamı İlhan Yaşar da eğitime katkı vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve hayırsever ile protokol imzalandı. Göveçlik Mahallesinde yapılması planlanan Endüstri Meslek Lisesi toplamda 5 Milyon TL‘ye mal olacak. Tamamı hayırsever işadamlarının yardımıyla yapılması planlanan okula, 75 bin TL yardımda bulunan hayırseverlerin isimleri sınıflara verilecek.

Kaynak: İHA