Kazada Ölen Ve Yaralanan Öğrenciler, Herkesi Yasa Boğdu
Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde bindikleri motosiklet ile kaza yapan 15’er yaşlarındaki 2 öğrencinin biri öldü, diğeri ile yaşam mücadelesi veriyor. Haberi alan öğrencilerin yakınları ise, yasa boğuldu.

Sağlık ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Kaan Yaren hayatını kaybetti ve Gökberk Akkaya ise, Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın ardından geniş çapta araştırma başlatan güvenlik güçleri, olay yerinden kaçtığı söylenen aracı sürücüsü ile birlikte yakalamayı başardı.
Edremit Endüstri Meslek Lisesi 9. Sınıf öğrencisi olan Gökberk Akkaya ve Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Metal İşleri Bölümü öğrencisi olan Kaan Yaren’in öğrenci arkadaşları ve yakınları olayı haber alınca yasa boğuldu. Kaan Yaren’in ikindi namazı sonrasında Zeytinli beldesinde toprağa verileceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
