Bbp Eskişehir Milletvekili Adayları Kahve Ve Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir Milletvekili adayları seçim çalışması sebebiyle kahve ve dernek ziyaretlerine devam etti.

Bbp Eskişehir Milletvekili Adayları Kahve Ve Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor
Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir Milletvekili adayları seçim çalışması sebebiyle kahvehane ve dernek ziyaretlerine devam etti.

BBP Eskişehir Milletvekili adayları Yusuf Ziya Akdoğan, Kadir Kılıncal, Muhsin Başaran, Leman Başol, Hasan Akyıldız ve Tuba Arıcı, kahvehane ve dernekleri ziyaret ederek parti projelerini anlattılar.

Kafkas Derneğinde konuşan Milletvekili adayı Yusuf Ziya Akdoğan, "Siyasetin bugünlerde usul ve üslubu tartışılıyor. Liderler meydanlarda birbirlerini acımasızca eleştiriyor. Eleştirinin ötesine geçiyorlar, ağza alınmaz usul ve üslupla birbirlerine davranıyorlar" dedi.

Akdoğan, parti liderlerini uyararak, milletin kamplara bölünmemesi gerektiğini söyledi. Akdoğan, "Evimizde güvenli değiliz. Sabah çocuğumuzu okula anne baba birlikte götürüyor, yetmiyor anneanne de yanında gidiyor, babaanne varsa o da gidiyor. Niye? Çocuğunun geleceğinden endişeli. Meclise girdiğimiz ilk gün, muhalefette de olsak, iktidar da da olsak, geldiğimiz gün bunların kaldırdığı idamı getirip millete sormazsak, namerdiz. Bunların Avrupa Birliği uyum yasaları olmayacak, bu millet ne derse o olacak."

Kaynak: İHA