Ak Parti‘nin 35 Projesini Değerlendiren İş Adamı Kemal Zorlu:

AK Parti‘nin Balçova‘da düzenlenen toplantıda İzmir ile ilgili açıkladığı 35 proje hakkında değerlendirmede bulunan iş adamı Kemal Zorlu, projelere saygı duyulması gerektiğini belirterek "Projelerin değil tamamı yüzde 25‘inin yapılması İzmir‘in çağ atlamasına neden olur" diye konuştu.

Ak Parti‘nin 35 Projesini Değerlendiren İş Adamı Kemal Zorlu:
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Milletvekili Adayları, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı 35 projenin açıklandığı toplantı sonrasında iş adamı Kemal Zorlu projeleri değerlendirdi. Projelere saygı duyulması gerektiğini ifade eden Zorlu, şöyle konuştu: "Projeler hakikaten çok çok önemli. Bizim gibi yıllarını İzmir‘e vermiş, İzmir‘in önünü, vizyonu

açmak için birtakım çevrelerle mücadele veren bir insan için bu projeleri görmek çok büyük bir olay. Müthiş heyecan duydum. Projelerin değil tamamı yüzde 25‘inin yapılması İzmir‘in çağ atlamasına neden olur. İzmirli olarak çok sevinir mutlu olurum. Çünkü, bu projeler gerçekleştiği takdirde İzmir dünyanın en önemli ve en güzel şehirlerinden biri olacaktır."

Kaynak: İHA