Ultimate Survival Sunucusu Bear Grylls Londra‘da Sevenleriyle Buluştu

Dünyaca ünlü macera programı Ultimate Survival’ın sunucusu Bear Grylls, 6. sezonun açılış gösterinde Londra’da sevenleriyle buluştu. May Fair Hotel’de yapılan programda katılımcılara, Grylls’in Borneo’daki balta girmemiş ormanlardaki maceraları izletildi.

Dünyaca ünlü macera programı Ultimate Survival’ın sunucusu Bear Grylls, 6. sezonun açılış gösterinde Londra’da sevenleriyle buluştu. May Fair Hotel’de yapılan programda katılımcılara, Grylls’in Borneo’daki balta girmemiş ormanlardaki maceraları izletildi.

Cihan Haber Ajansı’na konuşan Grylls, bu program sırasında yanında 5 kişilik bir sağlık ekibinin bulunduğunu söyledi. “Hayat sigortanız var mı?” şeklindeki soruya ise İngiliz maceraperest, “Oldukça fazla var.” şeklinde cevap verdi. Türkiye’de program için bulunduğunu da sözlerine ekleyen Grylls, yeni bölümler için Türkiye’yi tekrar ziyaret edebileceğini kaydetti.

Dünyanın en ücra köşelerinde hayatta kalma savaşı veren Bear Grylls beş sezonu geride bıraktıktan sonra kendisini bekleyen daha zorlu koşullarda mücadele vermek ve yeni yerler keşfetmek üzere yoluna devam ediyor. Discovery Channel ekranlarının vazgeçilmez şovu Ultimate Survival, altıncı sezonunda yer alan `Life on the Edge Night`bölümü ile sonbaharda Türkiye‘de de gösterilmeye başlanacak.

Bear Grylls, dizinin altıncı sezonunda, Bear Arizona, Borneo, İskoçya Cape Wrath, Norveç ve Güney Pasifik’teki maceralara yolculuk yapıyor.

KAVRULAN ÇÖLLERDE SU BULMA YÖNTEMİ

Bear Grylls, wingsuit kullanarak yüksek hızlı bir planöre dönüşüyor ve Arizona Sky Adaları’na uçuyor. Bear izleyenlerine kavrulan çöllerde nasıl su bulunacağını gösteriyor, uçak enkazından el arabası yapıyor ve kayalık uçurumlardan geçiyor.

Borneo’da helikopterin inemeyeceği yerlerde, beline ip bağlayarak ağaçların tepelerine inen maceracı,100 fit yükseklikte asılı kalıyor.

FOK DERİSİNDEN DALGIÇ KIYAFETİ YAPIP DERİN SULARDA YÜZÜYOR

İskoçya Cape Wrath’ın çetin kıyılarında okyanusa atlayan Grylls, kıyıya çıktıktan sonra, bir adada olduğunu ve anakaraya yüzmesi gerektiğini fark ediyor. Buz gibi suya dayanmak için fok derisinden dalış giysisi yapıyor. Geçişi sırasında bir nehir ağzının onu kesmesinden dolayı geri dönmek zorunda kalıyor.

Bear Grylls Norveç‘te vücuduna bağlanan sensörlerle takip edilirken bozuk bir paraşütte nasıl hayatta kalınacağını, bir barajın suyu serbest bırakıldıktan sonra hızlı akan bir nehirden nasıl geçileceğini sergiliyor.

EN MACERAPEREST İNGİLİZ

Discovery Channel ekranlarının şovu Ultimate Survival’ın sunucusu ve yazarı deneyimli maceraperest Bear Grylls’in bir ömür sürecek keşif merakı, Wright adasında babasıyla dağ tırmanışı yaptığı çok erken yaşlarda başladı.



İngiliz Ordusu’nun özel bir kuvveti olan Özel Hava Servisi’nde 3 yıl hizmet verdi. Hizmeti sırasında, Güney Afrika’da bir paraşüt atlayışında kaza geçirdi ve sırtının üç yerinde kırık oluştu. Bu sakatlığının ciddiyetine rağmen, 23 yaşında, Everest Dağı’nın zirvesine tırmanan ve başarıyla inen en genç İngiliz dağcı unvanını aldı. Bu deneyimini Everest’e Tırmanan Çocuk (The Kid Who Climbed Everest) adlı kitabında paylaştı.