Hasta Ziyaretinden Dönerken Kazada Öldüler

Konya‘da bir otomobilin bisiklete çarpması sonucu ölen bisikletteki 3 kişilik ailenin hasta ziyaretinden döndüğü öğrenildi.

Kaza, dün saat 24.00 sıralarında Merkez Karatay İlçesi Karaman çevre yolu Olimpiyat parkı civarında meydana gelmişti. Karaman yolundan şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde olan Osman A.‘nın kullandığı 42 BVN 84 plakalı otomobil, Hasan Tutar‘ın (30) idaresindeki bisiklete arkadan çarpmıştı. Kazada hayatını kaybeden Hasan Tutar ile eşi Emine ve 4 yaşındaki oğlu Mümin‘in hasta ziyaretinden döndükleri öğrenildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırılan Tutar ailesinin cenazeleri morgdan alınarak Taşkent İlçesi Balcılar Beldesi‘ne götürüldü. Tutar ailesinin akrabalarından Hulisi Tuncel, "Gece hasta ziyaretinden dönerken bir otomobil arkadan gelip çarpmış. Hasan ve ailesi vefat etmiş. Hasan asgari ücretle sanayide çalışıp, ekmek parasını kazanıyordu" dedi.

Hasan Tutar‘ın Balcılar beldesinde oturan ağabeyleri ve ailesinin, otomobil sürücüsünden şikayetçi olduğu öğrenildi. Tutar ailesinin cenazesinin bugün belde mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA