Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın Memleketi İznik‘te

AK Parti Bursa milletvekili adayı İsmail Aydın, memleketi İznik‘te vatandaşlarla buluştu. Aydın, "Milletimize bidon kafalı diyerek hakaret edenlerle CHP aynı çizgide durmaktadır. Milletimize hakaret eden bir zihniyeti milletimiz hiçbir zaman iktidara girmeyecektir" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın Memleketi İznik‘te
AK Parti Bursa milletvekili adayı İsmail Aydın, seçim propaganda çalışmalarını memleketi İznik‘te sürdürdü. AK Parti İznik İlçe Merkezi‘nin düzenlediği sandık görevlileri bilgilendirme toplantısına katılan Aydın, "Sandık görevi çok önemli bir görevdir. Sandıkta bir oy bile bizim için çok önemli. Bizim oyumuzu çalmaya kalkacak bir sürü insan olacaktır. Hepimiz gözlerimizi açacağız ve çok dikkatli olacağız. Son ana kadar sandığın başından ayrılmayacağız. Biz aylardır çalışıyoruz bu önemli ama siz dikkatli olmazsanız bizim de sizin de emeğiniz boşa gider" diye konuştu.

İznik sokaklarında dolaşıp vatandaşlarla görüşen Aydın, özellikle üreticilerin sorduğu afet ödemeleri konusunu da netleştirdi. Aydın, "Afet ödemeleri ile ilgili gecikme vardı. Ödenek Maliye Bakanlığı‘ndan Tarım Bakanlığı‘na aktarıldı. Tarım Bakanlığı‘ndan da Ziraat Bankası hesaplarına yatırıldı. Banka en geç bir veya iki gün içerisinde vatandaşımız hesabına aktaracak. Cumhuriyet tarihi boyunca böyle bir ödeme olmadı. Bu durum AK Parti iktidarının her zaman çiftçinin yanında olduğunu gösteren bir kanıttır" şeklinde konuştu.

İZNİK MAKUS TALİHİNİ YENECEK

İznik‘in sıkıntılarını birer birer çözüleceğinin sözünü veren Aydın, "Önümüzdeki dönemde İznik‘in yıllardır ötelenen sorunlarını çözeceğiz. Öncelik altyapıda. Hemen ardından İznik‘imize modern bir arıtma tesisi kurup gölümüzü kirlilikten kurtaracağız. Çöp detone alanı yapıp vahşi depolamaya son vereceğiz, İznik‘i doğalgazla tanıştıracağız ve modern bir hastane de yapıp ilçemizin makus talihini yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydın, muhalefetin AK Parti‘nin sosyal politikalarını da taklit ettiğini belirterek, "Sokaklarda, pazarda vatandaşımızın yoğun teveccühünü görmekteyiz. Ancak geçen hafta yapılan CHP Bursa mitinginde açılan ‘Beynim var AK Parti‘ye neden oy vereyim?‘ pankartı bizi hayli üzmüştür. Demokrasinin gereği olarak milletimizin oy verdiği bütün partilere saygımız sonsuzdur, ancak bu CHP jakoben zihniyetinin hala devam ettiğini gösteriyor. Milletimize tepeden bakıp hor gördükleri için iktidar yüzü görememektedirler. Milletimize bidon kafalı diyerek hakaret edenlerle CHP aynı çizgide durmaktadır. Bu zihniyet demokrasiyi dahi içine sindirememiştir" dedi.

Kaynak: İHA