Eroğlu: Afyonkarahisar İçin Seçimden Önce Söz Verilen Her Şey Yapılacak

Eski Çevre ve Orman Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar için seçimden önce söz verilen her şeyin yapılacağını bildirdi. Eroğlu, bu konuların takipçisi olacaklarını söyledi.

Eski Çevre ve Orman Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar için seçimden önce söz verilen her şeyin yapılacağını bildirdi. Eroğlu, bu konuların takipçisi olacaklarını söyledi.



Eroğlu, 12 Haziran seçimlerinden sonra memleketi Afyonkarahisar’da ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı’na yaptı. Burada bir konuşma yapan Eroğlu, yine Afyon için müjdelerin devam edeceğini bildirdi. Her yıl 2 dini ve 2 milli bayramda 3 milletvekili olarak 3 müjde vermeye devam edeceklerini aktaran Eroğlu, şu anda Afyonkarahisar için söz verdikleri botanik park için harekete geçildiğini söyledi. Afyonkarahisar’a güzel bir botanik park kuracaklarını aktaran Eroğlu, bunun için çalışmaların başladığını ifade etti.

Ayrıca, organik bal üretim merkezi yapmak için hazırlıkların tamamlandığı bilgisini veren Eroğlu, “Afyonkarahisar genelinde 10 tane bal üretim ormanı kuracağız. Bunun 3’ü tamamlandı. Geri kalan 7’sini de kısa sürede kuracağız. Bilindiği üzere şifalı bitkiler çok önemli. Dolayısıyla bu şifalı bitkilerle alakalı da bir planımız var. İnşallah belli bir alanda bunların üretimi, paketlenmesi, pazarlanması konusunda bir çalışmaya başladık. Ayrıca, spor kompleksinin çalışmaları başladı, devam ediyor. İnşallah hükümet kurulduktan sonra spor kompleksinin de temelini atacağız.” dedi.



12 Haziran’da Afyonkarahisar dahil olmak üzere Türkiye’de güzel bir seçim yaşandığına değinen Eroğlu, Afyonluların da bu seçimlerde büyük bir olgunluk gösterdiklerini söyledi. Hiçbir hadise vuku bulmadan tamamen karşılıklı saygıya dayanan bir şekilde seçimlerin gerçekleştiğini belirten Eroğlu, seçim sonuçlarının Türk milletine ve Afyonkarahisar’a hayırlı olması temennisinde bulundu.



3 KİŞİDEN 2’Sİ AK PARTİ’YE OY VERDİ

Seçim öncesinde Afyon’da AK Parti teşkilatının çok iyi çalıştığını dile getiren Eroğlu, “Teşkilatımız ev ev dolaşarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak AK Parti’nin mesajlarını verdi. Bu çalışmalar meyvesini verdi. 1950’den bu yana baktığımız zaman il merkezinde ilk defa yüzde 66’ya yakın yüksek bir oranda oy alındı. Böyle bir şey kolay değil. Yani her 3 kişiden 2’si Afyonkarahisar merkezde AK Parti’ye oy verdi. Dolayısıyla bize oy veren herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Eroğlu, 2023 vizyonu adıyla gerçekten muhteşem bir vizyon hazırladıklarına değinen Eroğlu, bu vizyonun Afyonkarahisar içinde çok önemli olduğunu söyledi.



Çünkü Afyonkarahisar’ı geleceğe taşımak zorunda olduklarını belirten Eroğlu, “Yani Afyonkarahisar artık Ege’nin yıldızı değil, Türkiye’nin yıldızı olması lazım. Bu konuda kararlıyız. Burada şunu da ifade etmek istiyorum. Bize oy versin veya vermesin bütün Afyonkarahisar’ı biz kucaklıyoruz. Tabi ki oy vermeyenler bizim için her zaman başımızı tacıdır. Demokratik haklarını kullanmışlardır. Ama merak etmesinler onlara da hizmet götüreceğiz. Belki daha güzel hizmet götüreceğiz. Çünkü biz bütün Afyonkarahisarlıları seviyoruz. Esasen biz herkesi kucaklıyoruz. Bizim anlayışımız da seçimlerde sonra defter kapanıyor, 74 milyon vatandaşın kucaklandığı bir dönem başlıyor. Zaten bunu görüyorsunuz. Bakanlığa gider gitmez söz verdiğim konular için talimat verdim. Bu bizim, bu konularda ne kadar hassas ve gerçekten herkesi kucaklayıcı bir tavır içerisinde olduğumuzun açık, seçik göstergesidir.” şeklinde konuştu.



AK Parti’nin, bütün Türkiye’nin partisi olduğunu dile getiren Eroğlu, her yerden mutlaka halkı kucaklayarak oy adlılarını ve bunun gerçekten takdire şayan bir husus olduğunu söyledi. Eroğlu, konuşmasının ardından, İl Başkanı Mehmet Zeybek’e, teşkilat olarak seçimde gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı işlemeli tabak hediye etti.