Emekli Tümgeneral Şirin Ünal Ve Aziz Babuşcu Aynı Okulda Oy Kullandı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul illetvekili adayı emekli Hava Pilot Tümgeneral

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul illetvekili adayı emekli Hava Pilot Tümgeneral

General Şirin Ünal aynı okulda oy kullandı. Sandıktan çıkacak iradeye herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirten Babuşcu, “Bu sonuç seçmen idaresidir, ne olursa olsun başımız gözümüz üzerinde yeri var.” dedi.

    İstanbul’da oy vermek için Gaziosmanpaşa Behçet Canbaz Anadolu Lisesi’ne gelen Aziz Babuşcu ve Şirin Ünal vatandaşlarla selamlaşarak sandık başına gitti. Babuşcu ve Ünal’a Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi AK Parti İstanbul milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk de eşlik etti. Oy pusulalarını alarak zarfları sandığa adan Ünal ve Babuşcu çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Türk demokrasisi adına önemli bir dönem yaşadıklarını, uzun bir kampanya döneminde siyasi partilerin fikirlerini ve projelerini söylediklerini aktaran Babuşcu, “Milletimiz de bütün bu olan biteni izledi. Bugün kanaatini sandığa yansıtacak. En doğru hikmetli sözü vatandaş bugün kararını vermiş olarak sandıkta tercihini yapacak. Bu sonuç seçmen idaresidir ne olursa olsun başımız gözümüz üzerinde yeri var. O iradeyi hepimiz saygı duyacağız. Ben bu seçimleri baştan itibaren demokrasi mücadelesinin finali demiştim. Bugün de geldik sandığa bizde düşüncemizi yansıttık. Geleceğimiz, hukuk üstünlüğü açısından, sivil anayasaya kavuşacağımız sonuçları ortaya çıkaran bir seçim olur.” diye konuştu.

    Kampanya döneminde AK Parti olarak çok sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Babuşcu, İstanbul’da bugün sıkıntı olmadan sandıklara gidildiğini, bunun da çok mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

    Şirin Ünal İse, bu seçimlerin vatana, millete hayırlar getirmesini diledi.