Ak Parti‘nin Roman Adayı İçin Şarkı Bestelendi

Romanlar, İzmir’in ilk ve tek Roman milletvekili adayı Cemal Bekle için şarkı besteledi.

Romanlar, İzmir’in ilk ve tek Roman milletvekili adayı Cemal Bekle için şarkı besteledi. Roman mahallelerinde renkli görüntülerle karşılanan AK Parti milletvekili adayı Bekle, seçim çalışmalarını bu şarkı eşliğinde sürdürüyor. Şarkının sözleri, “Elimle valizimle Ankara‘dayım, 12’sinde sandıktayım. Mutluyum, onurluyum huzurluyum. Romanlarımla gururluyum. Tayyip İzmir’e geliver geliver… Cemal Bekle‘yi alıver alıver…” şeklinde. Kendisi için bestelenen şarkıyla Roman mahallelerine giden Bekle, gördüğü ilgiden son derece memnun. Adaylığıyla İzmir ve ilçelerindeki yaklaşık 400 bin Roman seçmeni sevindiren Bekle‘nin gittiği mahallelerde bu şarkıyla oynanıp dans ediliyor.

AK Parti adayı Cemal Bekle, Menemen‘in Kazımpaşa ve Bergama‘nın Atmaca mahallelerinde seçmenleriyle biraraya geldi. 2. bölge adayı Hasan Şahin‘le birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Bekle, Romanlara yapılan her türlü ayrımcılığın önüne geçeceklerini söyledi: “Bizlere sahip çıkan Başbakanımız‘a ve AK Parti’ye her zaman sahip çıkmalıyız. Hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız. Eşit vatandaşlık haklarına sahip olarak toplumun her alanında söz sahibi olacağız. Sizlerin olmadığı yerde bizler varız. Bundan sonra her yerde olacağız. Biz de bu toplumun eşit bir vatandaşı olacağız.”

Şahin ise Bergama’da TOKİ projesi için hazırlıkların başladığını belirterek, yerinde yerleşim projelerinin devam edeceğini söyledi. Konuşmaları alkışlarla kesilen Bekle ve Şahin, mahallelilerin isteğini kırmayarak Roman havası da oynadı.