Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem Seçim Çalışmalarını Çine’De Devam Etti

12 Haziran Milletvekili genle seçimlerine sayılı günler kala Aydın’da milletvekili adayları köy köy dolaşıp çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, çalışmalarını Çine İlçesi ve köylerinde devam etti. Partisinin Çine teşkilatı ile birlikte ilçede ziyaretlerde bulunan Erdem vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem Seçim Çalışmalarını Çine’De Devam Etti
Çine Hacıpaşalar ve Alabayır köylerinde halkla bir araya gelen AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, köylerdeki cemiyetlere katılıp, halkla buluştu. AK Parti’nin ülke genelindeki ve Aydın’daki çalışmalarından söz eden Erdem, seçim sloganı olan ‘İstikrar Sürsün Aydın Büyüsün’ hedefleri ile ilgili köylülere hükümetin çalışmalarından söz etti. AK Parti iktidarı ile KÖYDES Projesi kapsamında köylerin bir çok sorunun çözüldüğünü ve hedeflerinin köylerdeki sosyal imkanları şehirlerle eşitleştirmek olduğunu kaydeden Erdem, Türkiye’nin daha da gelişmesi için köylülerden destek istedi.

Milletvekili Mehmet Erdem’e ziyaretleri sırasında AK parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Hamit özdemir, bir dönem Demokrat partiden Çine Belediye Başkanı olan Celalettin Kocamaz ve kalabalık bir partili grubu eşlik etti.

Kaynak: İHA