Has Pati Urla İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı

HAS Parti Urla İlçe Başkanlığı açılışı milletvekili adayı Ömer Vehbi Hatipoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

HAS Parti Urla İlçe Başkanlığı açılışı milletvekili adayı Ömer Vehbi Hatipoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Hatipoğlu, "9 yıldır iktidarda olan AK Parti, İzmir’i bir Açıkhava hapishanesine çevirdi. CHP ise sırf AK Parti düşmanlığından dolayı İzmir’e hiçbir şekilde hizmet getirmedi ve İzmir’i bir Megaköy haline getirdi." dedi.

Ömer Vehbi Hatipoğlu, turizmin Urla’da bittiğini kaydetti. Urla halkının bu seçimlerde siyasi tercihini nitelikli kadrolardan yana kullanacağını söyleyen Hatipoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın Urla ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi. Günay’ın ‘Urla’yı turizm kenti yapacağız’ şeklindeki açıklamasını eleştiren Hatipoğlu, "Sayın Günay yıllardır Turizm Bakanlığı yapıyor. Urla şimdi mi aklına geldi de vaatler vermeye başladı? Urla halkı bu tuzağa bu seçimlerde asla ve asla düşmeyecektir." diye konuştu.



‘CHP’YE OY VERMEZSEN AK PARTİ GELİR‘ EDEBİYATI YAPILIYOR

Hatipoğlu, CHP’nin “Bize oy vermezsen AK Parti gelir” edebiyatı yaptığını kaydetti. Bu tür söylemlerin sadece bebeklere yapıldığını kaydeden Hatipoğlu, HAS Parti’ye destek istedi.