Gaziantep‘teki Vahşi Cinayet Aydınlatıldı

Gaziantep‘te bir anne ve 3 çocuğunun, kafalarına sıkılan kurşunla öldürülmesi olayıyla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konak Mahallesi 40 Nolu Sokak‘ta dün meydana gelen olayda, 35 yaşındaki anne Gül A. ile çocukları 14 yaşındaki Melisa ve 8 yaşındaki ikizleri Melike ile Kader‘in, tabanca ile kafalarına sıkılan kurşunla öldürülmüş olarak bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlılarını yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Sürdürülen çalışmalar sonucunda, baba A.A. ile olayın yaşandığı gece bir restoranda kavga eden C.A., Sefer A. ve Cesur B.

isimli kişiler aranmaya başlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda Sefer A. ile Cesur B. yakalanarak gözaltına alınırken, Sefer A.‘nın ikametinde yapılan aramada da cinayette kullanıldığı belirlenen bir tabanca ve olay yerinden toplandıkları tespit edilen 14 adet boş kovan ile pompalı tüfek bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin Cinayet Büro Amirliği dedektiflerince yapılan ilk sorgularında, cinayeti C.A.‘nın işlediğini, kendilerinin ise olayla ilgilerinin olmadığını söyledikleri öğrenildi.

Her iki şüpheli de Emniyet Müdürlüğü‘ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevkedildi. Şüphelilerden Sefer A., Emniyet‘ten çıkarılışları sırasında "Siz mi yaptınız, pişman mısınız?" sorusunu yanıtsız bırakırken, Cesur B. ise "Ne pişmanı? Benim hiçbir şeyle ilgim yok" diye yanıt verdi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı tahmin edilen olayın zanlısı olduğu iddia edilen C.A.‘yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA